26 juli 2009

BF +9

och ingenting... Jag blir snart knäpp :-(

22 juli 2009

Barnmorskan

Allt såg bra ut idag, barnmorskan kollade bara blodtrycket, måttet på magen och hjärtljuden. Bebis är fortf rörlig men det säger ju inte så mkt egentligen...
Fick tid för ultraljud på måndag (min 30-årsdag) och tid hos henne igen på tisdag. Igångsättning blir 1/8 om det finns någon tid. Ska boka in det på tisdagen.

Har mest gett upp nu. Likgiltighet är nog den mest dominerande känslan :-(

Om några timmar kommer familjen, och nej, jag vet inte varför dom envisas med att komma mitt i natten varenda gång dom kommer... :-P

20 juli 2009

Bärsele

Fick hem bärselen (en ergonomisk - Manduca) idag. Den ser la bra ut men hade ju tänkt att få prova den med en bebis i idag... :-(
Den luktar lite skumt så den får hänga ute på vädring imorn, tror det beror på att den är gjord av nåt ekologiskt hampaliknande :-)


Info om Manduca.

Söt kisse


En bild säger mer än tusen ord... :-)
(denna bilden på en svart panterunge, plus många andra fina djurbilder hittar ni här)

Inte nåt...

Näpp, fortf ingen bebis...
Igår när vi körde till ett par kompisar som bor söder om stan kände jag dock en ny smärta som jag inte känt innan. Långt nere i magen och på ena sidan bara. Höll i sig i 2-3 minuter innan den klingade av. Kände det 3-4 ggr under dagen tillsammans med mkt molvärk i princip hela tiden.
Har dock inte känt så mkt av det idag tyvärr :-( Det är riktigt märkligt att man kan längta så efter att få ont...
Idag är det mest tryck nedåt hela tiden och lite molvärk. Mycket grävande i bäckenet också.

19 juli 2009

Väntar och väntar...

Den däringa vädergrejen bredvid stämmer inte speciellt mkt... Det är inte alls sol och 24 grader här, snarare mulet/regnskurar och 20 grader.. Och fuktigt som bara den!
Iom vädret blir det inget målande idag. Har målat delar av huset dom senaste dagarna, eller ja, Micke har målat det mesta, jag har suttit och tittat på :-P
Idag åker vi iväg till ett par kompisar för att få tiden att gå. Känns som att det blir en lång väntan på Sprallis :-(
Hoppas iaf innerligt att jag slipper bli igångsatt (skulle innebära att vi får vänta på bebis i ca 2 veckor till...).
Har sett att nedräkningsverktyget blivit ett uppräkningsverktyg istället. Men det ska inte stå "2 days to go", utan "2 days overtime".

Älskade Sprallis, förstår du inte att vi vill träffa dig! NU!!

17 juli 2009

BF

0 dagar kvar står det på nedräkningen... Verkar som att alla vet det utom Sprallis... Inte ens på g... :-(

15 juli 2009

Fortfarande ingen bebis i sikte, 2 dagar till bf :-(
Börjar ärligt talat bli riktigt less på det här nu... Vill ju träffa dig, vår älskade Sprallis! Och snusa på dig och hålla dig i min famn!
Och jag vill inte vara gravid längre!! :-(

11 juli 2009

6 dagar kvar till bf...

Och ingen bebis än... Inte ens i närheten känns det som :-(

Sov iaf lite bättre inatt, förmodligen mestadels för att Toffsen inte var inne och tog all plats i min säng :-)

08 juli 2009

"Min mamma är också..."

Beställde hem lite babykläder från Blåvittshopen, hoppas att bebis kommer ut frisk och kry och kan använda dom :-)
Bodyn är i storlek 62 så den är förhoppningsvis lite för stor den första tiden.

"Min mamma är också en ängel"

Baksidan

Mössa och tossor

Strumpor

07 juli 2009

Kissemiss

Stor kisse :-)


Klicka på bilden för att se sidan med fler bilder!

Skötväska

Hela våren har jag kollat in en speciell skötväska men det stora problemet har vart priset. Nypris ligger runt 700 kr och så mycket är jag absolut inte villig att ge för en (nästan) vanlig väska.
Så för någon vecka sedan kollade jag runt än en gång på Blocket och hör och häpna; jag hittade en! Svart, knappt använd för 250 kr! Dock var annonsen inlagd i mitten på juni så jag hade lite hopp om att den fortfarande fanns kvar.
Mailade iaf säljaren och äntligen hade jag lite tur; den fanns kvar! Säljaren bor i Nacka så hennes sambo åkte in till stan och lämnade över den till Micke i tisdags.
Den är faktiskt knappt använd, inte smutsig på något sätt och luktar inte konstigt.
Gött, jag är så nöjd! Nu återstår att se om den är så användbar som den verkar ;-)

Den ser blå ut på översta bilden men den är svart, om än lite urtvättad svart :-)Baby Traveller Deluxe GR8X, kan användas både som axelremsväska och ryggsäck.
På understa bilden är den utfälld; skötbädd med plastat frottéunderlägg i mitten, fack för allehanda saker på sidorna. Längst ner till vänster ligger en flaskväska (isolerad) och längst ner till höger ett extra frottéunderlägg.

06 juli 2009

Spjälsäng

Jahopp, nu står det då en spjälsäng i vårt sovrum... Det här känns bara konstigare och konstigare... :-P

Skönt med svalka!

Åh, vad det är skönt med svalkande väder! Är väl bara jag som tycker det men värmen förra veckan var olidligt jobbig!
Annars händer det inte så mycket. 11 dagar kvar idag men jag tror inte bebis kommer förrän den 24:e :-) Den sprallar på som vanligt, mycket nere i bäckenet.
Ska till barnmorskan på torsdag, ska bli intressant och se vad vikten landar på. Hoppas jag har gått upp lite iaf.

Sista dagen på sjukskrivningen idag, semester beviljad 7/7-17/7 efter det blir det föräldraledigt. FL gillar ju inte att man är sjukskriven efter bf och vill helst att man tar ut föräldraledigt så jag försökte inte ens. Måste ändå säga att det har gått smärtfritt med FK hittills, trodde jag inte... Fast det finns ju andra människor dom borde kivas med och inte gravida kvinnor. Det är ju knappast så att jag kommer vara sjukskriven efter förlossningen. Snarare tvärtom. Åh, vad jag längtar tills jag kan röra mig normalt igen! Härligt att kunna ta en snabbdusch, att kunna gå uppför trappan utan att bli andfådd efter halva vägen, att inte bli omgången av pensionärer på stan, att inte vakna och knappt komma upp ur sängen och först och främst: att inte få ont av att dammsuga ett rum eller gå och handla en halvtimme på Ica! *drömmer och längtar* :-)