06 oktober 2009

Tillbaka!

Har ju helt glömt bort att uppdatera den bästa nyheten sen korven föddes!
Toffsen är tillbaka!! Hon satt på trappan i fredagsmorse 04.30 och var väääldigt hungrig. Inte några synliga skador och hon pratade på som vanligt, lite smalare bara. Både jag och Micke stod och grinade i köket när vi gav henne mat :-D
Nu är hon mycket kelen och inne väldigt ofta. Varje natt sen hon kom hem och en hel del på dagarna också :-)
Undrar var det sketans kattskrället har varit!


Älskade sötsnoffsar! {#lang_emotions_heart}

1 kommentar:

  1. Skönt att kisen kom tillbaka!!!

    Ja, du, den där Barnaboken ger jag inte heller mkt för, har också lagt den till handlingarna. Gillar dock Att växa...-boken. Verkar vettigt att barn koncentrerar sig på en sak i taget. Vendela är väldigt verbal (om man kan säga så om någon som inte kan prata???) - hon sjunger och jollrar konstant när hon är vaken. Finmototik är hon också en hejare på, om jag får säga dte själv hehe. Men att rulla, eller börja försöka åla är inget kul enligt henne. :-)

    Har ni testat de där nya superdropparna mot magont som de har på apoteket? En i min mammagrupp gav det till sin pojke, och han har aldrig ont i magen mer. Kan höra med henne vad de heter, men jag gissar att de vet vad du menar om du hör på apoteket. Det är inte den här Minifom (ller nåt i den stilen) jag menar, utan nåt från Semper, har jag för mig.

    Kram, "Miss Lee"

    SvaraRadera